Добре дошли в света на Рилана - Вашето източно удоволствие в хармония с природата!

Рилана ЕАД е компания, създадена през март 2016 г., с основен предмет на дейност добив, бутилиране и дистрибуция на изворна вода. Ние с гордост ви представяме чистата и неподправена красота на нашата вода, родена от обичаната Рила планина.

Вдъхновени от Природата:

Производството на нашата изворна вода се откроява със своята непосредствена близост до източника - в село Стоб, община Кочериново, в подножието на Национален парк Рила. Тук, в магичната обстановка на горното течение на Рилска река, лежи символът на страната - Рилският манастир, обявен за световно наследство на ЮНЕСКО. Този невероятен район е пълен с красота и уникална природна чистота, които отразяваме във всяка капка от нашата вода.

Вода със Смисъл:

Ние вярваме, че изворната вода е не само единствено възможната избор при хидратация, но и избор със смисъл. Всяка капка Rilana се ражда от природата, преминава през грижливи стъпки на производство и се предлага в бутилки, които поддържат нейната неприкосновеност. Създаваме продукт, който отразява нашата грижа за Вас и за природата.

Защитници на Природата:

В Rilana ЕАД носим отговорността да опазваме красотата на Рила и да предприемаме стъпки за поддържане на екосистемата в нейната пълна хармония. Съчетаваме най-модерните методи на бутилиране с екоосъзнателни практики, за да защитим този уникален регион и неговото природно богатство за бъдещите поколения.

Свет на Възможности:

От пикник сред природата до ежедневния хидратационен ритуал, нашата изворна вода Ви дава сила и възможност да се върнете към себе си. Залагаме на качеството и нашата грижа за клиентите, което ни прави предпочитан избор сред любителите на природната хидратация.

Откъде произлиза изворната вода Рилана?

Рилана е водата, родена от сърцето на най-великолепната планина в България - Рила. Нашата изворна вода се добива от специално изградена сондажна дълбочина, достигаща 120 метра в подножието на Национален парк Рила, точно в село Стоб. Този изключителен регион, със своята уникална природна чистота, е дом на нашата ценна природна съкровищница - Рилана.

Уникалността на Рилана:

Природната чистота на региона е това, което прави Рилана толкова особена. От източника на водата до бутилките, които носим в ръцете си, се държим стриктно към принципите на опазване на този природен район. Вода, която допира до небето на Рила, се предлага в бутилки, които пресъздават тази неприкосновеност.

Създадени от Природата, Съхранени за Вас:

В Рилана превръщаме уникалната есенция на Рила в изключително качествени продукти. От своя произход до вашия дом, всяка капка Рилана носи със себе си вдъхновението и грижата за природата, от която произхожда.

Извор на Енергия и Вдъхновение:

Подарете си чиста енергия и свежест, която идва директно от сърцето на Рила. Рилана е повод за вдъхновение - от по-близо съзерцаване на природата до прозрачността на водата, която носи възможността за нови начинания и свежи моменти.

Защо Рилана:

Избирайки Рилана, избирате повече от вода - избирате открити простори, една неподправена част от Рила, запечатана във всяка капка. Нашата вода отразява сърцето на планината, която я ражда, и носи със себе си дълбоката свързаност с природата и есенцията на България.

Открийте Рилана и вдъхновението на Рила във всяка капка.