Image
Image
Image

РИЛАНА на 5-ти Международен фестивал на дигиталното изкуство Futuro

За пета поредна година гр. Варна стана средище на световноизвестни майстори на дигиталното изкуство и млади таланти. В рамките на три дни от 23 до 25 август артистите отново споделиха своите знания, опит и вдъхновение за създаването на видео игри, илюстрации, анимации и други дизайнерски разработки за развлекателната индустрия.
Тази година фестивалът събра над 200 участници. Те се докоснаха до впечатляващи произведения на дигиталното изкуство, които лекторите и гостите са сътворили за реални проекти.
В разгорещената обстановка на интересни разговори и артистични идеи, живителна сила осигуряваше изворна вода РИЛАНА. Защото както самото изкуство, така и РИЛАНА е „Живот във форма“.
Повече информация за Futuro на: http://www.futurovarna.com
Image
Image

Изворна вода РИЛАНА, автомобили Subaru и Хасковски минерални бани

Какво ли може да е общото между изворна вода, автомобили и минерални бани?

Отговорът е: чудесно организирано събитие, изпълнено с много забавления и порядъчно количество изпита прекрасна вода на емблематично място.
През първите истински летни дни на 2019-та, 7-8 юни, SUBARU Клуб България със съдействието на Бултрако Моторс, Пловдив създаде истински празник за почитателите на марката. Мястото -   Хасковски минерални бани. Събитието включваше разнообразни състезания за време и майсторски умения като слалом на трева, шофиране на пресечен терен (офроуд), теглене на автомобили и дрифт на сухо. Те покачиха градуса на адреналина до нивото на близо 40-градусовата температура на въздуха.

Освен за участниците в автомобилните приключения, организаторите бяха помислили и за техните придружители. Имаше скара, бира, условия за СПА и разбира се най-подходящото за тази и всякакви други ситуации – изворна вода RILANA.

Поставихме началото на лятото и не забравяйте, че температурите се покачват, а това води до обезводняване. Винаги носете със себе си или поне имайте лесен достъп до вода за пиене. Също така, бъдете взискателни към състава на водата. Тя трябва да осигурява хидратация, без да ви натоварва с минерали, от които не се нуждаете. Изворна вода RILANA е една от най-подходящите за всекидневна употреба води, защото е с ниска обща минерализация и ниво на натрий. Неутрална е, осигурява оптимален алкално-киселинен баланс, а е и свежа и приятна на вкус.
 

„Твоята перфектна ВАКАНЦИЯ“ с изворна вода РИЛАНА

Сигурно колкото хора има по света, толкова и мнения за това каква е перфектната ваканция. За някои тя е активна с много спорт и движение, дори е екстремна. За други е свързана с нови места и информация за историята и културата на чужди народи и континенти. Трети копнеят за отпуската, за да прочетат част от натрупаните книги. „Разни хора, разни идеали“ е казъл Алеко Константинов…
Някои от разнообразните идеали за свободното време на хората списание „Твоята перфектна ВАКАНЦИЯ“ вече за четвърта поредна година разкрива по увлекателен и изкусителен начин. То излиза два пъти в годината, преди зимата и в началото на лятото, и ни дава различни версии за най-добрия начин да се насладим на ваканциите си. И това въобще не е задължително да се случва по време на отпуските ни – има множество близки места, които не познаваме, а можем да посетим през укиендите. „Твоята перфектна ВАКАНЦИЯ“ разказва и за тях.
Тази година лятното издание на списанието откри сезона буквално между капките на редовните и изсипващи се без предупреждение майски дъждове. Партито се размина и с тласъците на зачестилите напоследък ветрове. Сякаш времето даде своята благословия и ни позволи да яхнем - макар и само за фотосесиите – цветните скутери Vespa. Грабнахме по чаша Aperol с портокалови резени и лед и замечтахме за перфектната лятна ваканция.
Домакините на празненството обаче знаят добре, че независимо къде и как, идеалното преживяване означава баланс на физическата, психическата, емоционалната и духовна форма на човека. Подобно равновесие се нарича здраве, а особено при летните ни пътешествия, когато температурите се покачват и тялото ни губи от жизненоважната си влага, неговата хидратация е от първостепенно значение. И въпросът не е само в това да поглъщаме огромно количество вода, а каква да е тя, за да бъдем в най-добрата си форма. Доказано е, че за всекидневна употреба и в големи количества, съставът на водата трябва да е с близък до неутралния водороден показател Ph (около 7), да е с малка обща минерализация и ниско ниво на натрий. Тогава се постига правилен алкално-киселинен баланс в тялото.
Точно такава е изворната вода РИЛАНА, която „Твоята перфектна ВАКАНЦИЯ“ избра за своя празник и препоръча на почитателите си. Освен качествата на водата РИЛАНА, списанието високо оцени нейната бутилка от 100% рециклируем материал с плътна консистенция, чудесни предпазващи от външни влияния свойства и с близка до природата форма.
„Твоята перфектна ВАКАНЦИЯ“ избра своята форма. РИЛАНА – „Живот във форма“.

Изворна вода РИЛАНА с шампионско място на детски спортен празник „Тереза Маринова и приятели“

Прекрасната инициатива "Детски спортен празник" на олимпийската ни шампионка по троен скок Тереза Маринова отбеляза своето 10-то издание на 25-ти май. Българският инкубатор на таланти в спорта, Националната спортна академия „Васил Левски“ стана домакин на събитието, а министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри лекоатлетическия детски турнир.
Близо 700 деца между 6 и 12-годишна възраст премериха силите си в дисциплините бягане 40 м, 60 м, 150 м, 600 м, скок на дължина от място и смесена щафета 4 по 50 м. Участието беше международно и се създаде висококонкурентна обстановка, в която малчуганите се почувстваха като част от големия спорт.
Съществен елемент от цялостната атмосфера на професионализъм в провеждането на турнира, беше осигуряването на достатъчно количество подходяща за малките спортисти вода. Както е известно, правилната хидратация е от огромно значение за добрата координация и състояние на мускулатурата, регулирането на телесната температура, избягването на тромби, а при състезания и за психическата издръжливост.
В грижата си за отличната физическа и психическа форма на децата, организаторите избраха изворна вода РИЛАНА. Благодарение на близкия до неутралния водороден показател, ниското ниво на натрий и обща минерализация под 86 мг/л, РИЛАНА е отличното решение за добрата хидратация на младите спортисти.
Image
Image
© 2018 Rilana. All Rights Reserved.